Retourneren

Je hebt een afkoelperiode van 14 dagen na ontvangst van de producten om zonder opgaaf van redenen bestelde producten te retourneren. Alle annuleringen dienen schriftelijk kenbaar te worden gemaakt. Dit kan eenvoudig via onderstaande formulier of door het formulier te downloaden en aan ons te sturen. Je dient in de schriftelijke annulering in ieder geval je volledige naam, en bestelnummer te vermelden. De annulering zullen we per email bevestigen. Na de bevestiging van ons stuurt u uw bestelling binnen 14 dagen naar ons terug. Je draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending €6,95 voor een pakket via Postnl.

Producten kunnen alleen geretourneerd worden indien ze in een zo oorspronkelijke mogelijke staat verkeren en onbeschadigd zijn. Indien mogelijk altijd in de originele verpakking retour sturen. Indien de zaken bij de afnemer zijn gebruikt, bezwaard of op enige wijze beschadigd zijn geraakt, vervalt het recht op ontbinding in de zin van dit lid. Annuleer je een bestelling nadat deze al is verzonden, dan zal je de zending retour moeten sturen waarbij je ook de kosten van retourzending voor je rekening neemt.

Na herroeping van de bestelling wordt het totaal betaalde bedrag van de bestelling, inclusief eventuele verzendkosten, binnen 14 dagen terugbetaald op de bij de bestelling gebruikte rekening(mits het product in goede orde is ontvangen). Indien een bestelling uit meerdere producten bestaat en niet alle producten geretourneerd worden dan wordt alleen het volledige aankoopbedrag van het retour gezonden product terugbetaald. De berekende verzendkosten worden dan niet terugbetaald aan de klant.

Download formulier

Online retour formulier:

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bestelnummer (verplicht)

    Uw bericht